Lépések fenntartása hosszú egészséges Kényelmes alvásEgészséges alvás hogy aludni jól nem csak egy kényelmes ágy

Az egész hálószoba kell megfelelően berendezett, akkor könnyen elalszik, majd felébred kipihent. És az egészséges alvás garantálja a szépséget és a jólétet. Itt van 9 tipp, hogyan kell aludni, és egészséges alvás. Sok tényező befolyásolja. Fontos, hogy nem csak hol, hanem alatt, amit alszunk, valamint mi a padló a hálószobában készülnek, mint a falak festett. Van benne növény, stb. röviden, az egészséges alvás, valamint a készülék egy egészséges és kényelmes hálószoba egy feladat.

Amely meg kell hogy szándékosan a padló falak a hálószobában

A hálószoba padlójának melegnek és kellemes érintésnek kell lennie, ami a szőnyegre utal. De ebben a szobában használni nem jó ötlet. Szőnyeg bélés nem könnyű tartani tiszta Gyűjtse össze a port, és nagyon hajlandó tartani kullancsok. Ezért a hálószoba padló jobb egy sima felületi panelek, táblák vagy parketta. Kevésbé ajánlott csempe kerámia vagy kő burkolat, hideg, kellemetlen, hogy az érintésre. Találkozó mezítláb a padló, természetesen nem javítja a hangulatot a téli reggel.

Így jobb, ha nem hagyja szem előtt egy halom ruhát vasalás

Illetve értékpapírok a munka, hogy megtekinthesse. Amellett hogy a megfelelő szervezet a hálószoba belső, érdemes sok figyelmet fordítani a szellőzés. Sok ember lakások modern ablakok nagyon szűk. Megvédik a házat a hőveszteségtől, de korlátozzák a légcserét. Ezért meg kell győződnie arról, hogy a hálószoba megfelelően szellőztetett, azaz, hogy telepítse ezeket légmentes Windows diffúzorok. Folyamatos friss levegőt biztosítanak hőveszteség nélkül.

Azt hiszem hogy a csempe telepített meleg padló

Kiválasztása a panelek a hálószoba

Meg kell figyelni, hogy a tény, hogy volt a megfelelő bizonyítványok, amelyek megerősítik, hogy nem bocsátanak ki káros formaldehid, és a lakk, amely kész fából készült padló nem kell chemoutwardzalny. Ez a fajta lakk azonban nagyon erős, de a szárítás során bocsát ki káros anyagokat. Az is fontos, hogy mi borította a falak a hálószoba. A legjobb, hogy használja a hagyományos vakolat, festett vízoldható festékek, alkotó gőzáteresztő bevonat.

Azt hiszem hogy a csempe telepített meleg padló

Allergiában szenvedő emberek gyártók kínálnak speciális

Antiallergiás festékek megfelelő tanúsítvánnyal. Ne fedje le a falakat a hálószoba olajfestékek, szerkezeti vakolók, ők rendezni por vagy vinil tapéta, nem hagyja, hogy a falak lélegezni. Különösen kerülje tapéta egy felület borított minta. Hálószoba egyszínű sima papír ott. Szükséges azonban odafigyelni a rögzítésre szánt enyvekre, olyan tanúsítványokkal kell rendelkeznie, amelyek megerősítik, hogy azok nem ártalmasak.

A megfelelő matrac hercegnő kell egy csomó takarót

Hogy ne zavarja a borsó, a matrac alá rejtve

De egy puha ágyon aludni nem egészséges. A design, amely képviseli az ágykeret, a paraméterek a matrac, amelyen alszunk fontosabb. Nos, ha úgy készült, hogy megfeleljen a test alakja ez a funkció biztosan lesz Bonnell és latex matracok. Fedezze a matrac gyakran mossa magát, valamint a vákuum és szellőztetés. Egyszer liba le vagy kacsa le, úgy tűnt, a tökéletes anyag egy párna, takaró vagy pierzyny. Ma sikeresen helyettesíti a magasan specializált műanyag.

A megfelelő matrac hercegnő kell egy csomó takarót

Miért jobbak mint a természetes bolyhok?

Először is, a szempillák nem okoznak allergiát. Másodszor, a szerkezet a mesterséges szálak teszi ágynemű őket nagyon könnyű, meleg, ugyanakkor halad a levegő, ami felmelegíti a hideg éjszaka a forró és hideg. A hangulat pihenés a hálószobában nem vezet a számítógép vagy más eszközök, amelyek szolgálnak a munka. Ezeket el kell távolítani ebből a szobából többlet elektronika provokálja kedvezőtlen ionizáció a levegő, amellett, hogy a többi nem lehet tárgyak, egyértelműen kapcsolódik a szakmai osztályok. Mentális okokból, kell legalább a hálószobában, hogy külön e két szféra az élet.