Tippek fenntartása tiszta egészséges fehér fogakEgyszerű módon az egészséges fogak útmutató a betegek

Ismerve a lengyelek orális egészség még mindig hagy sok kívánnivalót, mossuk fogat pontatlanul, és ritkán látogassa meg a fogorvos csak akkor, ha valami kezd fájni, mi is nem érdekel a minősége az élelmiszer eszünk. Közben elég, hogy kövesse néhány egyszerű szabályokat, hogy élvezze az egészséges szép mosoly sok éven át. Bemutatjuk módon az egészséges fogak. Ügyeljen a szájhigiéniára a szájhigiénia optimális szintjének fenntartása az alapja annak.

Hogy a legtöbb lengyel még mindig sajnos ferdén

A fogakat minden étkezés után meg kell tisztítani, és naponta legalább 2 alkalommal 2 3 percig kell fogkefével és fogkrémmel, az egyéni igényekhez igazítva. A takarítás nem minden. A napi gondozást ki kell egészíteni a fogak közötti rések fogselyemmel, szájvíz segítségével és a nyelv tisztításával. Ez elegendő ahhoz hogy jelentősen amely csökkentse a fogszuvasodás és Minisztérium honlapján található a szájüreg egyéb betegségeinek kockázatát.

Ez egy másik prózai úgy tűnik hogy a kérdés

Szintén elhagyja a lengyelek sokkal jobb. A legtöbben látogasson el a fogorvos csak akkor, ha a fogak kezdenek fájni, vagy vérzés az íny válik gyakori. Eközben már 2 ellenőrző látogatások a fogorvos évente segít fenntartani az egészséges fogak. Az orvos képes időben reagálni a feltörekvő ártalmas változások, diagnosztizálni fogíny betegség, valamint szakmai oktatás a higiénia. A nemzeti ingyenesen biztosított fogászati ellátások listája az Egészségügyi.

Látogassa meg rendszeresen fogorvosát

Bölcs étrend egészséges fogak

Az étrend nagyon fontos eleme a szájbetegségek megelőzésének, de az egész testet érintő más betegségek is. Az egészséges fogakat a menüből ki kell kapcsolni az édes, sós rágcsálnivalót, a színes üdítőt, friss zöldségekre, gyümölcsökre, valamint nem szénsavas ásványvízre cserélni. Az is fontos, hogy milyen sorrendben eszünk ételt. Fogak elsősorban a pH érték csökkenése a szájban, amely akkor fordul elő leggyakrabban, fogyasztása után valami édes vagy savanyú.

Látogassa meg rendszeresen fogorvosát

Esetekben az élelmiszert olyan termékkel

Kell kiegészíteni, amely növeli a pH értéket. Általában fehérjetojásban, tejben és sajtban gazdag élelmiszerek. Ezért egy szelet torta elfogyasztása után inni kell egy pohár tejet és egy pohár vörösbort, hogy megehessük a sárga sajtot. A nyál alábecslése láthatatlan nyál a fogaink legjobb természetes védelme. Mossa az élelmiszer szisztémás maradékok a szájüregben, baktericid hatása van, támogatja a zománc emlékeztető.

Ilyen egészségügyi alap keretében a betegek számára

Ezért biztosítani kell hogy a száj soha ne érjen véget

A termelési nyál megsértése dohányzást, valamint néhány betegség, ilyen cukorbetegség okoz. A szájban a xerostomia nevű maradandó nyálhiány állapota veszélyes állapot, amit kezelni kell. Azonban napi rendszerességgel elég leszokni a cigiről, és cukormentes rágógumit használni. A rágása serkenti a nyálmirigyek működését. A zománc gondozása zománc az emberi test legkeményebb szövete, ami egy védőpajzs a fogaknak. Megvédi a baktériumokat a kémiai anyagoktól vagy az étkezés közben bekövetkező károsodástól.

Ilyen egészségügyi alap keretében a betegek számára

Annak ellenére hogy a felülmúlhatatlan erő zománc

Folyamatosan ki van téve a kár. Fenyegesse meg, hogy tisztítsa meg a fogak tömör halom, hosszan tartó használata fehérítő fogpiszkálók nagy együtthatóval RDA vagy a gyakori fogyasztása élelmiszerek savat tartalmazó. Ahhoz, hogy élvezze az egészséges fogak sok éven át, szükséges, hogy különös figyelmet fordít a zománc. Hogyan kell csinálni ezt jelentették az előző lecke. Menj aludni, és ilyenkor a baktérium a szájban, ne aludj el, és ne bántsd a fogaidat, és ne bántsd a fogaidat. Ez egy tisztességes tanácsot, hogy mosson fogat lefekvés előtt, megment a fogászati problémák.